Stay On Track coacing
  Telefoon 06-33176441
  Email info@stayontrackcoaching.nl
   
  Home         Over ons         Coachingstrajecten         Ervaringsverhalen         Contact    
     
 

 

Coachingtrajecten


Alle trajecten zijn inzetbaar voor jongeren, maar ook voor volwassenen. Stay on Track coaches zijn empatisch, maar niet soft. Confronteren en blijven altijd eerlijk. Wij hebben een niet conventionele manier van aanpak en werken, maar altijd met hetzelfde einddoel: van lost on track naar back on track, naar stay on track. Coaching in de breedste zin houdt in dat we nergens voor terugschrikken. Onzekerheid, agressie, drugs, andere verslavingen, verlies, diverse vormen van misbruik, diverse gedragsproblematiek. Steeds meer mensen komen in financiële problemen doordat ze het overzicht in hun inkomsten en uitgavenpatroon kwijt zijn. Er wordt stelselmatig meer geld uitgegeven dan er binnenkomt en de problemen stapelen zich op. Doel is om weer inzicht en overzicht te krijgen. Ook op een coachende manier achterhalen wat de oorzaak is van dit gedrag.

CoachingIndividuele coaching:
de vorm van coaching is flexibel en afgestemd op de problematiek. Tijdens een intake maken we een inschatting hoeveel gesprekken er nodig zijn. In de basis gaan we uit van gesprekken van één uur.

Groepscoaching:
groep van maximaal 5 personen en een basis van 6 sessies van anderhalf uur.Be cool, Stay cool
: Kickbox
combinatie coaching met kickboksen. Groep van maximaal 10 personen en een basis van 8 sessies van twee uur, onder begeleiding van 2 coaches.

E- coaching:
nazorg is belangrijk om terugval in oude gedragspatronen te voorkomen. Nazorgtraject kan in de vorm van mailen, bellen of whats app. Hier worden individuele afspraken over gemaakt.

Budgetcoaching:
groep van maximaal 5 personen en een basis van 5 sessies van één uur.

Ook bieden wij de mogelijkheid voor een gemeente of instelling, mee te denken en te werken aan een oplossing voor de jongeren die binnen de Wet Maatschappelijke Ondersteuning vallen. 
           
    Stay on Track coaching  |  06 - 33176441  |  info@stayontrackcoaching.nl  | Webdesign: Devaca