Stay On Track coacing
  Telefoon 06-33176441
  Email info@stayontrackcoaching.nl
   
  Home         Over ons         Coachingstrajecten         Ervaringsverhalen         Contact    
     
 

 

Ervaringsverhaal: Daan


De training heeft voor mij heel veel gedaan. Voor ik bij de training kwam, was ik iemand die overal Ja op zei en mijn grenzen niet duidelijk genoeg aangaf, ook had ik altijd een “masker” op waardoor ik de mensen die hierom vroegen kon doen geloven dat het goed met me ging. Hierdoor heb ik verschillende nare ervaring gehad waardoor ik een tijdje in therapie ben geweest bij stichting Julius. Deze therapie heeft weinig voor mij uitgehaald. Ik was al wel wat op de goede weg dacht ik, maar er moest nog heel wat gebeuren wilde ik weer helemaal mezelf zijn. Hoewel Na deze therapie ben ik weer terug gegaan naar school. Dit liep echter niet zoals het moest gaan. Ik had veel “paniekaanvallen” en was veel ziek. Ik werd steeds depressiever en mijn ouders wisten niet meer wat ze met mij aan moesten.

Ik heb geleerd mezelf te mogen en kunnen zijn. De training was confronterend en ze waren ook streng voor mij, maar dit was precies wat ik nodig had. Ik had alle gevoelens weggestopt en was bang om iemand teleur te stellen en daardoor kreeg ik verkeerde vrienden. Nu durfde ik NEE te zeggen en kon ik breken met de verkeerde vrienden. Ik heb mijn opleiding kunnen afmaken en inmiddels werk gevonden.

Ondanks tegenslagen die ik nog steeds heb weet ik mijn hoofd boven water te houden door de dingen die ik heb geleerd in de training. De mensen van de training zien je als individu en proberen echt tot je door te dringen dat je niet maar een persoon bent die iets heeft wat vele andere ook hebben, maar juist een Persoon die er mag zijn. En dat je dan toevallig depressief of wat dan ook ben dat is dan bijzaak. Ze zijn er voor je en zorgen ervoor dat je echt kan opstaan uit een diep dal. 
           
    Stay on Track coaching  |  06 - 33176441  |  info@stayontrackcoaching.nl  | Webdesign: Devaca