Stay On Track coacing
  Telefoon 06-33176441
  Email info@stayontrackcoaching.nl
   
  Home         Over ons         Coachingstrajecten         Ervaringsverhalen         Contact    
     
 

 

Over ons


Stay On Track Coaching schrikt nergens voor terug en wil er alles aan doen om jongeren weer op het juiste spoor te zetten. Wij bieden de mogelijkheid om particulieren te ondersteunen en om de zorg voor jongeren in een gemeente of instelling op ons te nemen. Wij leveren maatwerk, zijn confronterend, flexibel, eerlijk, informeel, benaderbaar, zijn onszelf, passen een niet conventionele aanpak toe, zijn van de no-nonsense-aanpak met als einddoel: Van lost on track... naar back on track... naar STAY ON TRACK.Wilma Vos
Wilma Vos

Eigenaar Stay on Track coaching
Schoolgaan en gezag was een drama voor mij en door mijn gedrag moest menig traject vroegtijdig worden afgebroken. Ik ben een autodidact en via een omweg (huishoudschool, lts, kmbo, boekhoudcursussen, middenstand, avond hbo economie) ben ik in het mbo- onderwijs terecht gekomen en voelde me als een vis in het water. Naast het werk ben ik in de avonduren een studie psychologie begonnen bij de Open Universiteit. Na 17 jaar lang les te hebben gegeven op verschillende mbo’s ben ik gestart als coach voor deze jongeren. Mijn passie ligt om jongeren, maar ook volwassenen door een no nonsense aanpak weer een zet in de goede richting te geven. Inmiddels heb ik de stap gezet om als zelfstandige mijn expertise in te zetten. Het gaat dan om coaching in de breedste zin van het woord.
   


Guy Funk

Guy Funk

Training Be cool, stay cool wordt door Wilma en Guy gegeven
Het jongerenwerk interesseert mij, omdat ik zelf heb ervaren hoe uitdagend het leven kan zijn. Ik zet mijn ervaring in bij het werken met jongeren, maar ook met volwassenen. Ik word gewaardeerd wegens mijn no nonsense aanpak. Ervaring als jongerenwerker is opgedaan op scholen, maar ook van het werken op de straat. Als ‘Rots en Water ‘ trainer heb ik ervaren dat er meer uit een training gehaald kan worden. Met mijn vechtsportachtergrond en overige ervaringen hebben wij de training ‘Be cool, Stay cool ‘ontwikkeld. Jongeren die deze training hebben gevolgd geven aan dit als uitdagend en grensverleggend te ervaren.
   


 
           
    Stay on Track coaching  |  06 - 33176441  |  info@stayontrackcoaching.nl  | Webdesign: Devaca